Opera “De ontembare vrouw” in Albatrosgebouw

Eigen foto

NIEUWE PEKELA – Op uitnodiging van de Culturele Commissie Pekela brengen sopraan Lieve Geuens en pianist Hein Hoogendoorn op zondag 19 januari a.s. de mooie en grappige opera ‘De Ontembare Vrouw’ op de planken van het Albatrosgebouw.

Een pianist en een sopraan vertolken met een knipoog en een persoonlijke benadering de mooiste aria’s. Met mooie en ook grappige aria’s wordt de positie van de vrouw in relatie tot de man door de eeuwen heen belicht.

Opera was nog nooit zo toegankelijk en dichtbij. Laat je meeslepen in een wereld van verleiding, wanhoop en humor. Zowel Hein als Lieve zijn beide cum laude afgestudeerd aan het conservatorium en hebben een internationale carrière opgebouwd.

Zondag 19 januari 2020

Aanvang 11.00 uur(foyer open 10.00 uur

Albatrosgebouw ( voormalig Doopsgezinde kerkje}

Abr. Westersstraat A 83

Nieuwe Pekela

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.