Europees parlementariër voor de PvdA Lara Wolters komt naar Groningen

Foto ingezonden door Myra Eeken-Hermans Vice-voorzitter PvdA gewest Groningen

MIDWOLDE – Vrijdagavond 17 januari organiseert de Partij van de Arbeid gewest Groningen van 19.30 tot 21.30 uur in Gasterij Inkies in Midwolde een nieuwjaarsreceptie met o.a. een bijdrage van Lara Wolters, Europees parlementariër voor de PvdA.

Overdag bezoekt zij de gemeente Loppersum met wethouder Bé Schollema (PvdA Loppersum) als gastheer, het Noorderpoort College in de stad Groningen en de Innovatiewerkplaats van de Gebiedscoöperatie waar wethouder Elly Pastoor (PvdA Westerkwartier), lector Duurzaam Coöperatief Ondernemen (HanzeHogeschool) Willem Foorthuis en directeur Hans Bergsma haar ontvangen.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn ook bijdragen van verschillende PvdA-bestuurders zoals gewestelijk voorzitter Bert Dieters, gedeputeerde provincie Groningen Tjeerd van Dekken, voorzitter afdeling Eemsdelta Janny Gerda de Jonge en waterschapsbestuurder Fien Heeringa (Hunze en Aa’s). Voor de muzikale en sfeervolle omlijsting zorgt dameskoor DuW (Dames uut Westerkwartier).

Iedereen (ook niet-leden!) is van harte welkom om het jaar 2020 op een sociaal-democratische en sfeervolle manier te openen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.