Wim Schortinghuis benoemd tot lid van verdienste tijdens nieuwjaarsfeest v.v. Bellingwolde

Foto: Reinier Edens

BELLINGWOLDE – Gisteravond organiseerde v.v. Bellingwolde in partycentrum De Meet het Nieuwjaarsfeest.

Met een gezellige avond luidde v.v. Bellingwolde gisteravond, samen met leden, sponsoren, familie en vaste supporters, het nieuwe voetbaljaar in. De avond begon met een welkomstdrankje en een toespraak door de André Streunding. Wim Schortinghuis werd door het bestuur benoemd tot lid van verdienste. Wim heeft als penningmeester de club in al zijn jaren van een negatief saldo geholpen naar een mooi eigen vermogen. Daardoor heeft de club o.a. een aanbouw, veldverlichting en het energiezuinig maken van het sportpark kunnen realiseren. Wim heeft het stokje inmiddels overgedragen aan Jan Bahlmann, maar werd gisteravond nog een keer in het zonnetje gezet.

Het voetbalfeest van v.v. Bellingwolde is niet geslaagd zonder acts die worden opgevoerd door eigen leden. Ook dit jaar hadden de “acteurs” de lachers weer op hun hand.

De avond werd afgesloten met de band Out of tha Box. Deze band verzorgde afgelopen zomer tijdens Borrel met de Buren een succesvol optreden. Ook gisteravond genoten de aanwezigen van hun covers van diverse hits.

Foto’s: Reinier Edens. Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.