Gouden speld voor meesterverkoper Gerda Meijer

Foto: Ko Kamies

ONSTWEDDE – Gisteravond is Gerda Meijer benoemd tot meesterverkoper slagerij; de hoogst haalbare erkenning van vakmanschap voor verkopers in de slagersbranche. Gerda is werkzaam bij Slagerij Hemmen in Onstwedde.

Gisteravond zijn Gerda Meijer uit Onstwedde en Wim Koelewijn uit Huizen benoemd tot branche erkende meesterverkopers. Zij hebben als eerste deze hoogst haalbare titel voor verkopers in de slagersbranche ontvangen na het excellent afleggen van hun meesterproef.

Elk onderdeel van de meesterproef werd beoordeeld door twee beoordelaars; vakmensen uit de branche die door de Stichting Meestertitels Slagersbranche zijn benoemd. Zij rapporteerden aan de Commissie Meesterproef. 

Ad Bergwerff, voorzitter Commissie Meesterproef, roemde de twee gedreven kandidaten: “Wij zijn enorm trots op deze eerste twee branche erkende meesterverkopers die in hun meesterproef hebben laten zien dat zij de combinatie van vak- en productkennis, verkoopkracht en klantgerichtheid fantastisch beheersen. Samen met de vijf branche erkende meesterslagers vormen zij een prachtig visitekaartje voor en in onze branche.”
 
Gerda kreeg uit handen van Ad Bergwerff het gouden ‘meesterspeldje’ met de bijbehorende oorkonde uitgereikt. Vanaf vandaag mag zij haar jasje met daarop de tekst: ‘branche erkende meesterverkoper’ dragen. 

Bron: KNS

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.