Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Meppen

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die plaats vond na de After-Work-Party in Meppen in de nacht van 12 op 13 december. Toen werd in de omgeving van de hefbrug een jongeman twee keer met een vuist in het gezicht geslagen. Het slachtoffer raakte daarbij ernstig gewond. Tijdens de mishandeling zorgden twee vrouwen er voor dat de dader stopte met slaan. De politie wil graag in contact komen met deze twee dames en eventuele andere getuigen. Zij kunnen contact opnemen met het politiebureau in Meppen.

Ook zoekt de politie van Meppen getuigen van een mishandeling die zondagmorgen om half zes in de zogenaamde “Dreieck” plaats vond. Daar werd zonder reden een jongeman door twee personen dusdanig geschopt dat hij op het wegdek viel. Het slachtoffer raakte daarbij gewond.

Papenburg

Gistermorgen is op de Rheiderlandstraße een ongeval gebeurd, waarbij vier voertuigen betrokken waren. Hierbij raakten drie personen gewond. Het ongeval gebeurde toen een 28 jarige vrouw uit Portugal om 07.40 uur door onbekende oorzaak met haar VW Golf op de linker weghelft belandde. Een tegemoetkomende bestuurder van een Volvo week uit om een aanrijding te voorkomen. Hij kwam daarbij in de berm terecht.

De bestuurster van de VW Golf botste op een achter de Volvo rijdende VW Caddy. De daarachter rijdende bestuurder van een VW bestelbus kon niet meer op tijd remmen en botste op de VW Caddy.

De veroorzaakster van het ongeval en de bestuurders van de Volvo en de VW Caddy raakten gewond. De schade wordt op 15.500 euro geschat.

Dörpen

Tussen dinsdag 18.40 en woensdag 05.30 uur is ingebroken bij een meubelzaak op het industrieterrein Zuid in Dörpen. Hierbij werd een kluis buit gemaakt. De kluis werd later die nacht ongeopend door getuigen aangetroffen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.