Heb jij je verhaal of gedicht voor de Grunneger Schriefwedstried al klaar?

Foto: Catharina Glazenburg

WESTERWOLDE – Schrijf jij wel eens in het Gronings of lijkt je het leuk om dit te proberen? Tot 1 februari kun je een Gronings verhaal of gedicht inleveren voor de 25e editie van de Grunneger Schriefwedstried. Je maakt dan kans op de hoofdprijs en je verhaal en/of gedicht wordt gepubliceerd in een verhalenbundel.

Kijk voor alle voorwaarden op www.westerwolde.nl/schriefwedstried.

De schriefwestried is onderdeel van de Grunneger Weke van 20 en 28 maart. De uitreiking van de Grunneger Schriefwedstried vindt plaats op 28 maart, tijdens de grote afsluiting van de Grunneger Weke, de ‘Dag van de Dieverdoatie’.

Het volledige programma van de Grunneger Weke wordt binnenkort bekend gemaakt.

Volg ook de facebookpagina www.facebook.com/grunnegerweke.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.