Vrijwillige hulpdienst Ter Apel in het zonnetje

Foto ingezonden door Stichting Welzijn Westerwolde

TER APEL – De Vrijwillige Hulpdienst Ter Apel viel de eer te beurt om als laatste in 2019 een Vrijwilligers Waardering te ontvangen van het Servicepunt Vrijwilligerswerk.

De werkzaamheden van deze vrijwilligers die vallen onder Welzijn Westerwolde (toen nog Stichting Rzijn) zijn zeer divers. Zo vervoeren en begeleiden ze mensen naar het ziekenhuis, doen huisbezoeken (bij eenzame ouderen), ontlasten ze mantelzorgers, helpen mensen met boodschappen doen en nog veel meer. De vrijwilligersgroep is zeer betrokken en samen met de professionals van Welzijn Westerwolde dragen ze bij aan het welzijn van veel bewoners in het zuidelijke deel van de gemeente.

Een deel van de hulpdienst was helaas ziek, maar de aanwezigen ontvingen met veel plezier de oorkonde met het Vrijwilligers-Oké keurmerk, een lekker gebakje bij de koffie, een klein persoonlijk aandenken en natuurlijk de 200 euro die ze samen zullen besteden om iets leuks mee te gaan doen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.