Politie Westerwolde ontkracht geruchten inbraken Ter Apel

Foto: Catharina Glazenburg

TER APEL – Volgens politie Westerwolde zijn de berichten dat er tijdens de jaarwisseling dertig keer is ingebroken in Ter Apel onjuist.

Op Social Media circuleren momenteel berichten dat er tijdens de jaarwisseling in Ter Apel ruim dertig inbraken zijn gepleegd. Dit bericht is onjuist en kan onnodig onrust veroorzaken zegt politie Westerwolde op Facebook.

“Er is weliswaar ingebroken tijdens de jaarwisseling in Ter Apel maar voor zover ons bekend in twee woningen, aan de Markeweg en aan de Westerstraat. In beide gevallen werden de huizen doorzocht en werden er onder meer sieraden en documenten weggenomen. Het onderzoek naar deze inbraken loopt en misschien kan je ons daarbij helpen. Mocht je in de nacht van oud-op-nieuw iets bijzonders hebben gezien in de bewuste straten stellen wij een bericht zeer op prijs. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 0900-8844 (politiebureau Ter Apel) “, aldus de politie op Facebook.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.