The Voice eindigt ook voor Lars Koehoorn

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – Ook singer- songwriter Lars Koehoorn uit Winschoten heeft The Voice of Holland verlaten.

Vanavond zagen we in the Voice of Holland de laatste kandidaat uit onze provincie: Lars Koehoorn. Hij moest battelen tegen Chendo Smit en Rick Lips. Samen brachten zij het nummer: Blow van Ed Sheeran, Chris Stapleton en Bruno Mars ten gehore; een nummer waarbij alle drie de kandidaten uit hun comfort zone moesten stappen.

De meningen van de coaches waren verdeeld. Terwijl Lil Kleine zich positief over Lars uitliet, vergeleek Anouk hem met een filiaalleider van de Media Markt in Roermond. Helaas viel de keuze van coach Waylon op Chendo en eindigde daarmee voor Lars het avontuur van The Voice.

Vorige week moest het publiek al afscheid nemen van Hans Hannemann. Ook viel het doek vanavond voor Esmée Smit uit Assen.

Klik HIER om de battle terug te zien.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.