Vrijwilligers RTV Westerwolde toosten op het nieuwe jaar

Foto: Jan Glazenburg

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Vanmiddag brachten vrijwilligers van RTV Westerwolde een toost uit op het nieuwe jaar.

Vanmiddag was de nieuwjaarsvisite voor vrijwilligers van RTV Westerwolde. Nadat iedereen was voorzien van een drankje hield voorzitter Rien de Heer een korte toespraak, waarin hij de vrijwilligers bedankte voor hun inzet. Ook blikte hij terug naar het afgelopen jaar, waarin diverse veranderingen zijn doorgevoerd.

RTV Westerwolde telt ruim 100 vrijwilligers, die zich inzetten voor diverse radioprogramma’s, de website www.westerwoldeactueel.nl, de techniek, video en bestuurlijke functies. Ook is er onder de noemer Groningen 1 (G1) de samenwerking met RTV Go Winschoten.

Nieuwe vrijwilligers zijn welkom! Dit zowel bij de radio, de filmploeg en de website; presentatoren, technici, fotografen en redacteuren. Lijkt het je leuk RTV Westerwolde te komen te versterken meld je dan aan. Dit kan HIER.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.