Frank Broekhof schrijft spannend jeugdboek: Het mysterie van de Schutters

Foto ingezonden door Boekscout

HAREN – Vrijdag is het spannend jeugdboek: Het mysterie van de Schutters uitgebracht. Het verhaal speelt zich af in Westerwolde.

In ‘Het mysterie van de Schutters – Een verhaal over een familie tijdens de Tweede Wereldoorlog’ van Frank Broekhof uit Haren loopt een mysterieuze vondst uit tot een mooi afgewerkte familiegeschiedenis uit de Tweede Wereldoorlog. Door vanuit de ogen van twee jongens te vertellen, één uit het heden en één uit het verleden, weet de auteur de aangrijpende geschiedenis vanuit meerdere kanten te belichten en de lezer mee te nemen in realistische leefwerelden. Dit indrukwekkende en spannende jeugdboek is vrijdag 17 januari uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Na een schokkende ontdekking in de villa van de familie Schutter moet er een groot mysterie opgelost worden. Maurits Schutter wil dat mysterie beslist tot de bodem uitzoeken. Na een nieuwe ontdekking komt Maurits een stuk verder. Hij gaat terug in de tijd. Toch lukt het hem niet om alles uit te zoeken. Maurits zet alles op alles om het mysterie op te lossen.

Het mysterie zou hem vier jaar bezighouden. Na al die jaren krijgt Maurits hulp van een ver familielid. En dat familielid helpt hem verder met zoeken. Gaat het dan toch lukken?

Over de auteur

Frank Broekhof (1961) woont met zijn vrouw en zoon in Haren. Naast een drukke baan kan hij zich door te schrijven goed ontspannen. De Tweede Wereldoorlog heeft hem altijd gefascineerd. Zeker omdat zijn ouders en schoonouders die oorlog bewust meegemaakt hebben. Frank wil dat de Tweede Wereldoorlog niet alleen gezien wordt als geschiedenis.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.