Dorpsbelangen Vlagtwedde zoekt medewerkers 5 mei-comité

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Al weer geruime tijd geleden heeft het bestuur van de vereniging van Dorpsbelangen Vlagtwedde het idee opgevat ook in Vlagtwedde op 5 mei a.s. ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding een (feest)programma op te stellen. Het bestuur van Dorpsbelangen kan en wil dit echter niet alleen doen. Daarom wordt er nog een aantal vrijwilligers gezocht die een bijdrage willen leveren aan het organiseren van diverse activiteiten voor jong en oud op dinsdag 5 mei.

Er heeft zich al een aantal vrijwilligers gemeld, maar om tot een volwaardig programma te komen moet het comité nog enigszins worden uitgebreid. Op zich moet het programma voor die dag nog worden samengesteld.

Een ieder die belangstelling heeft een bijdrage te leveren in de aanloop naar 5 mei, maar ook op de dag zelf, kan zich melden bij het bestuur van Dorpsbelangen Vlagtwedde. Daartoe kan een mail worden gestuurd naar hjpleiter@hetnet.nl; een telefoontje naar 0599 – 312648 behoort ook tot de mogelijkheid. Op deze adressen kan men ook terecht voor nadere informatie. Uiteraard rekent Dorpsbelangen op een dusdanige respons dat er op 5 mei ook in Vlagtwedde door een volwaardig comité een passend programma voor en door Vlagtwedde kan worden gerealiseerd.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.