Laadpaal geplaatst aan de Wilmerskamp

WESTERWOLDE – Aan de Wilmerskamp is een laadpaal geplaatst.

De gemeente Westerwolde doet mee aan deze ‘Green Deal’ en wil hiermee elektrisch rijden stimuleren. Daarom worden er negen parkeerplaatsen gereserveerd voor het opladen van elektrische voertuigen. Dit zijn aan de Raadhuisstraat 3 in Blijham nabij dorpshuis het Oude Wapen, Schoolstraat 12 Vlagtwedde nabij Partycentrum Rendering, Dorpsplein 10 Bellingwolde bij De Meet, Scheidingsweg 20 Veelerveen bij Ons Noabershoes, Dorpsstraat 1 Sellingen bij het gemeentehuis, parkeerplaats Koudehoek Oudeschans, Hoofdweg 6 Wedde bij het gemeentehuis en nabij Heemker Akkerstraat 5 Ter Apel.

Ook konden inwoners van de gemeente Westerwolde zonder eigen parkeerterrein en/of laadpaal in de buurt konden via https://openbaarladen.nl/ een laadpaal op een openbare plek aanvragen. Mogelijk hebben bewoners van een huis aan de Wilmerskamp dit gedaan. Daar werd namelijk vandaag een laadpaal geplaatst.

Foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.