The Barrel Challenge wintereditie dag: 3

Foto: Hilvert Huizing

THE BARREL CHALLENGE – Zondag vertrokken vanuit Breda bijna 300 auto’s voor de wintereditie van de Barrel Challenge. Onze fotograaf Hilvert Huizing is een van de deelnemers. Hieronder zijn verslag en foto’s.

Zweep Events organiseert ook dit jaar weer de Barrel Challenge wintereditie. Zaterdag vertrok een deel van de Groninger deelnemers vanuit Winschoten naar Breda. Na daar de nacht in een hotel te hebben doorgebracht sloten zij zich bij het stadion van NAC Breda aan bij een grote stoet van bijna 300 barrels.

Dinsdagochtend vertrokken de barrels vanuit Insbruck naar Pesschiera del Garda aan het Gardameer in Italië; een rit van 545 kilometer. Waar het ’s zomers een drukte van belang is, is het nu nog rustig. Behalve dinsdag toen de barrels arriveerden….

De rit er naar toe was weer super. De drie bergpassen van verschillende hoogtes werden bedwongen. Vooral de overgang van sneeuw naar een omgeving waar de palmbomen staan was heel bijzonder. Grote gebieden gezien waar ze appels telen.

Vandaag gaan de barrels weer de Dolomieten in. De reis gaat naar Pozza di Fassa.

Foto’s: Hilvert Huizing

HIER vindt u meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.