The Barrel Challenge wintereditie dag: 7 (slot)

Foto: Hilvert Huizing

THE BARREL CHALLENGE – Zondag vertrokken vanuit Breda bijna 300 auto’s voor de wintereditie van de Barrel Challenge. Onze fotograaf Hilvert Huizing is een van de deelnemers. Hieronder zijn verslag en foto’s.

Zweep Events organiseert ook dit jaar weer de Barrel Challenge wintereditie. Zaterdag vertrok een deel van de Groninger deelnemers vanuit Winschoten naar Breda. Na daar de nacht in een hotel te hebben doorgebracht sloten zij zich bij het stadion van NAC Breda aan bij een grote stoet van bijna 300 barrels.

Donderdag kwamen de barrels aan in Kranjska Gora in Slovenië. Vrijdag hadden de deelnemers een rustdag. Zaterdagmorgen vertrokken ze naar Garmisch Partenkirchen in Zuid Duitsland, een rit van ca. 364 km. Daar vond zaterdagavond het eindfeest met de prijsuitreiking plaats.

Zondag gaan de deelnemers weer op huis aan en zit de Barrel Challenge wintereditie 2020 er weer op.

De eerste prijs is gewonnen door Range Rover 30, nummer twee is Dreamteam 29 en de derde prijs gaat naar de: Chocohazen, Ma Keh en Big Roosterd BBQ team Oostwold.

De Pechprijs was voor Team Rotterdam Nigeria en de originaliteitsprijs gaat naar de Zuipschuiten.

Voor alle deelnemers was er een herinneringsmedaille.

Zomereditie en de UIltieme Special Edition

Zweep Events heeft voor dit jaar nog twee Barrel Challenges op stapel staan. Op 20 juni vertrekken de barrels voor de Zomereditie door: Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, Estland, Rusland, Letland, Litouen en Polen. Voor de maand oktober staat de UIltieme Special Edition: The Marokko Barrel Challenge op het programma; een knettergekke 14 daagse Road Trip!

Voor meer informatie kijk op de website van The Barrel Challenge

Foto’s: Hilvert Huizing

HIER vindt u meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.