Wandeling “rondje bangmoaker”met Westerwolde kenner Meijco van Velzen

Foto: Bé Eelsing

VEELE – Vandaag liepen 21 enthousiaste wandelaars een rondje van 14 km met Westerwolde kenner Meijco van Velzen.

De groep verzamelde zich om 10 uur op de plek waar vroeger café de Hongerige Wolf stond. Via het Veeler Diepje liepen ze achter de boerderijen langs in de richting Veele. Onderweg vertelde Meijco mooie verhalen en anekdotes over het gebied wat Westerwolde zo mooi maakt.

Om 13.00 uur arriveerden de wandelaars bij café de Leeuw in Wedde, waar ze genoten van mosterdsoep, belegde broodjes en een kroket. Na een klein uurtje liepen ze weer terug naar de plek waar ze die morgen waren gestart. De wandelaars kijken terug op een mooie wandeldag.

Foto’s: Bé Eelsing, klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.