Kindermiddag Bibliotheek Veendam: Lieve briefjes

Foto: Catharina Glazenburg

VEENDAM – Hoe leuk zou jij het vinden om een lief briefje van iemand te ontvangen? Woensdag 12 februari staat de kindermiddag in Bibliotheek Veendam in het teken van ‘lieve briefjes’. Doe mee en schrijf!

Een lief briefje voor iemand schrijven. Voor de lieve buurvrouw, voor een goede vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! Omdat het kan. Zo maken we met elkaar een heleboel mensen blij. Van zaterdag 22 t/m vrijdag 28 februari vindt de Week van de lieve briefjes plaats. Ook Bibliotheek Veendam doet mee! Het doel van deze actie is om de inwoners van Groningen met elkaar te verbinden.

Kindermiddag Lieve briefjes
In aanloop naar deze week, gaan we tijdens de kindermiddag al aandacht besteden aan dit initiatief. Hoe leuk zou jij het vinden om een lief briefje van iemand te ontvangen? Doe mee en schrijf! De gratis inloopmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.