Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Weener

Gistermiddag heeft de grenspolitie een 19 jarige man uit Weener gecontroleerd. Hij reed op dat moment in zijn VW op de Schulweg in Weener. Agenten hadden het vermoeden dat de man onder invloed van verdovende middelen verkeerde. Een drugstest bevestigde dit vermoeden. Ook had de man een geringe hoeveelheid verdovende middelen op zak. Hij werd meegenomen naar het politiebureau, waar een bloedproef werd gedaan. Hij kreeg een rijverbod opgelegd en er werd proces-verbaal opgemaakt.

Neubörger

Vorige week zaterdag werd rond vijf uur ’s middags op de Börgerstraße in Neubörger een 19 jarige automobiliste tot stoppen gedwongen. De man stapte uit en liep naar haar zilvergrijze Opel Insignia. Hij sloeg een deuk in het dak en beledigde de vrouw ernstig. Vervolgens stapte hij weer in zijn rode auto en ging er vandoor.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij worden verzocht met het politiebureau in Papenburg te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.