Gratis computercursus in de Bibliotheek: Klik&Tik

Foto: Ronny

STADSKANAAL, VEENDAM – Heb je geen of heel weinig kennis en ervaring met de computer en/of internet? Dan is de cursus Klik&Tik iets voor jou. Deze gratis cursus wordt wekelijks gegeven in de Bibliotheek.

Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Heel handig, maar juist lastig als je hier weinig ervaring mee hebt. Met de cursus Klik&Tik leer je de eerste stappen van werken met computers en internet.

Cursus Klik&Tik

Klik&Tik is een digitaal oefenprogramma. Je leert bijvoorbeeld zoeken met een zoekmachine, digitale formulieren invullen, e-mailen en programma’s downloaden. De cursus bestaat uit drie onderdelen, die je achter elkaar of los van elkaar kunt volgen.

Biblionet Groningen biedt Klik&Tik aan als een doorlopende cursus, waarbij deelnemers op ieder moment kunnen starten. De gratis cursus wordt onder andere gegeven op:

  • Dinsdag van 9.30 uur tot 12.00 uur in Bibliotheek Veendam
  • Vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 uur in Bibliotheek Stadskanaal

Aanmelden kan in de bibliotheek of via www.biblionetgroningen.nl/klikentik.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.