Wie doet mee met de Groninger Pubquiz?

Foto: Johan de Boer

TER APEL – Op dinsdag 24 maart organiseert RSG Ter Apel in samenwerking met de gemeente Westerwolde in het kader van de Grunneger Weke een Groninger Pubquiz. Verschillende teams worden tijdens de quiz getest op hun kennis van alles wat met Westerwolde en de provincie Groningen te maken heeft.

Onderwerpen die in de quiz aan bod komen zijn onder andere geschiedenis, sport, topografie, cultuur en politiek. Hoofdprijs is de RSG wisselbokaal en eeuwige roem. De Pubquiz vindt plaats in de kantine van de RSG aan de Oude Weg in Ter Apel en start om 19.30 uur

Teams bestaande uit vier personen kunnen zich tot 2 maart aanmelden via het volgende mailadres: gemeente@westerwolde.nl

Grunneger Weke
Van 20 t/m 28 maart 2020 vindt in de gemeente Westerwolde een Grunneger Weke plaats. Het doel van deze activiteitenweek is het onder de aandacht brengen van de Nedersaksische en Groninger taal en cultuur bij de inwoners van Westerwolde. Het volledige programma van de Grunneger Weke is te vinden op westerwolde.nl/grunnegerweke en op de Facebookpagina ‘Grunneger Weke’.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.