Inloopbijeenkomst Stichting Welzijn Westerwolde in Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Vanmiddag organiseerde Stichting Welzijn Westerwolde een inloopbijeenkomst.

Sinds 1 januari is Welzijn Westerwolde actief in de gemeente Westerwolde. De organisatie komt voort uit het samengaan van de afdeling welzijn van stichting Rzijn en stichting Welzijn Bellingwedde.

Welzijn Westerwolde wil werken aan verbindingen tussen mensen, tussen groepen in de samenleving en tussen organisaties. Zij staan voor de inwoners van Westerwolde en werken aan een verbetering van het individueel welzijn en van de maatschappelijke positie.

Om inwoners van Sellingen de gelegenheid geven nader kennis te maken met Stichting Welzijn Westerwolde en directeur, Freek Nauta werd vanmiddag bij de Steunstee een inloopbijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst gingen de medewerkers van Stichting Welzijn met de aanwezigen in gesprek om te kijken waar behoeften liggen en wat ze in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen.

Foto’s: Jans Velthuis, klik HIER voor meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.