Actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen in Oldambt

OLDAMBT _ Woensdag is het actieplan Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) ondertekend door de wethouders Bard Boon en Erich Wünker.

Met de ondertekening van het Manifest MVI en het opleveren van het actieplan, laat de gemeente Oldambt graag zien door te gaan met het actief sturen op hun duurzaamheidsambities. Ze kopen jaarlijks voor ruim 60 miljoen euro in op verschillende gebieden.

Hun ambities hebben onder andere betrekking op het verminderen van de CO2-uitstoot, het aanmoedigen van het hergebruik van afval, het helpen van mensen bij het vinden van hun weg naar werk en meer opdrachten uitbesteden aan lokale ondernemers. Deze maatschappelijke meerwaarde weegt steeds meer mee bij de keuze van leveranciers voor hun projecten.

Meer weten? Lees dan het actieplan!

Bron en foto;s: Gemeente Oldambt

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.