Barrels zijn onderweg naar de Noordkaap

Foto: Hilvert Huizing

ZUIDBROEK – Vandaag is een groep van zo’n 25 barrels op pad gegaan naar de Noordkaap.

Vandaag is de Noordkaap Wintereditie 2020 van start gegaan. Ook deze reis wordt weer georganiseerd door Zweep Events uit Winschoten.

Aan deze editie doen zo’n 25 auto’s mee. De voertuigen mogen niet jonger zijn dan 20 jaar, de prijs maakt niet uit, als het maar een barrel is. Natuurlijk mag men de auto pimpen tot de meest gekke constructie die er ooit is gezien. Hoe excentrieker en gekker de constructie des te spectaculairder.

De barrels verzamelden zich bij Hotel van der Valk in Zuidbroek. Na de administratieve handelingen vertrokken ze in colonne over de A7 om bij Bad Nieuweschans de grens over te steken.

Zomereditie en de UIltieme Special Edition

Zweep Events heeft voor dit jaar nog twee Barrel Challenges op stapel staan. Op 20 juni vertrekken de barrels voor de Zomereditie door: Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, Estland, Rusland, Letland, Litouen en Polen. Voor de maand oktober staat de UIltieme Special Edition: The Marokko Barrel Challenge op het programma; een knettergekke 14 daagse Road Trip!

Foto’s: Hilvert Huizing

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.