Kindermiddag Bibliotheek Onstwedde: Lieve briefjes

ONSTWEDDE – Hoe leuk zou jij het vinden om een lief briefje van iemand te ontvangen? Woensdag 19 februari staat de middag in Bibliotheek Onstwedde in het teken van ‘lieve briefjes’. Doe mee en schrijf!

Een lief briefje voor iemand schrijven. Voor de lieve buurvrouw, voor een goede vriend, of voor een onbekende. Gewoon, zomaar! Omdat het kan. Zo maken we met elkaar een heleboel mensen blij. Van zaterdag 22 t/m vrijdag 28 februari vindt de Week van de lieve briefjes plaats. Ook Bibliotheek Onstwedde doet mee! Het doel van deze actie is om de inwoners van Groningen met elkaar te verbinden.

Kindermiddag Lieve briefjes
Hoe leuk zou jij het vinden om een lief briefje van iemand te ontvangen? Doe mee en schrijf! De gratis kindermiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.