Tieners op heterdaad aangehouden na straatroof

Foto: Politie.nl

GRONINGEN – Donderdagavond hebben agenten op heterdaad drie tieners uit Groningen aangehouden. Zij worden er van verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een straatroof.

Rond kwart voor tien kreeg de politie de melding dat een 15-jarige jongen van zijn fiets was beroofd door drie jongens. De verdachten hadden het slachtoffer bedreigd met een mes en waren er vandoor gegaan met zijn fiets. Agenten startten direct een onderzoek en vonden de fiets voor een supermarkt aan de Stoepemaheerd. Dankzij de aangifte en getuigenverklaringen konden ze kort daarop een 15-jarige, 16-jarige en een 17-jarige aanhouden. Twee werden in de wijk aangehouden en één  van hen hebben de agenten uit de lijnbus gehaald.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.