Eerste luxe recreatiewoning bij villaprk Weddermeer bijna klaar

WEDDERBERGEN – Op het nieuw terrein bij het villapark Weddermeer is de eerste recreatiewoning bijna klaar.

In januari vorig zijn bij het villapark Weddermeer  bomen gekapt en struiken verwijderd. Deze stonden tegenover de Weddermeerhoeve, de voormalige Urnenhoeve, bij de recreatieplas in Wedderbergen.

De bomen moesten wijken voor een nieuw park. Daar is inmiddels de eerste recreatiewoning bijna klaar. De woning biedt luxe, ruimte en comfort . Er is ruimte voor 16 personen. De woning kan door middel van een vouwwand geschakeld worden naar een twee keer 8- persoons recreatiewoning. De woningen worden voorzien van vier badkamers, twee sauna’s en een luxe interieurpakket.

Als alle plannen doorgaan verrijzen er maximaal 40 geschakelde recreatiewoningen. De woningen zijn geschikt voor mindervaliden en ouderen door de realisatie van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Foto’s: Hilvert Huizing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.