Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Heede

Tussen 13 februari en 24 februari is vanaf een zijstraat van de Industriestraße in Heede een grijze Mercedes GLA gestolen. Aan de wagen zaten Nederlandse kentekenplaten. De auto heeft een waarde van meerdere tienduizenden euro’s.

Haren

Maandag is tussen 15.00 en 22.15 uur de linker buitenspiegel van een zwarte Audi A4 beschadigd. De auto stond geparkeerd aan de Petersose-Ost in Haren. De schade wordt op 300 euro geschat.

Tussen 15 februari en afgelopen vrijdag is vanaf de stortplaats in Emmeln bij Haren een container met oud ijzer gestolen. De daders hebben eerst het slot aan het hek rond het terrein opengebroken en vervolgens de container op een vrachtwagen geladen. De schade wordt op 3.500 euro geschat.

Bunde

Gistermiddag is tussen half vijf en half zes op de parkeerplaats aan de Kirchstraße ter hoogte van de Friesenstraße een raam van een VW Golf ingeslagen. Uit de auto werd een tas en een portemonnee gestolen. Dit lag onder de passagiersstoel van de auto verstopt.

Getuigen van een van deze incidenten worden verzocht contact met de politie op te nemen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.