Deelnemers genieten van mooi Westerwolde tijdens de Westerwolde-bosloop

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Vandaag werd in de bossen bij Sellingen de Westerwolde-bosloop gehouden.

Vandaag werd de Westerwolde-bosloop gehouden. Dit werd georganiseerd door Runners Oost Groningen.  Deelnemers konden zeven of tien kilometer wandelen of hardlopen. De start voor de hardlopers was om 11.00 uur bij camping de Barkhoorn aan de Beetserweg in Sellingen. De wandelaars vertrokken meteen nadat de hardlopers waren gestart.

Het parcours liep vrijwel geheel door de bossen in Westerwolde en kende dus voornamelijk onverharde wegen en paden. Onderweg en bij de finish was een verzorgingspost. Na afloop kregen de deelnemers een leuke herinnering mee naar huis.

Foto’s: Jans Velthuis, klik hier voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.