Rob Bulthuis Pokerkampioen van Sellingen

Foto ingezonden door Redactieteam ONK Poker

JIPSINGBOERTANGE – Op vrijdag 6 maart werd het Pokerkampioenschap van Sellingen georganiseerd bij café de Iembarg.

Vanaf 19.00 uur stroomde de zaal, die met professionele pokertafels omgetoverd was tot ware pokerroom, langzaam vol. Nadat alle deelnemers zich hadden aangemeld en van een drankje waren voorzien kon om 19.30 uur de toernooiklok gestart worden!

In totaal speelden er 26 pokerliefhebbers uit Sellingen en omgeving mee tijdens deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Er werd tijdens dit pokertoernooi niet om geld gespeeld, maar puur om de eer en de gezelligheid van het spel. Langzaam verlieten de eerste spelers het toernooi, omdat zij hun pokerchips niet wisten te behouden. Gelukkig konden de spelers die vroeg uitgeschakeld werden met elkaar verder pokeren om een gratis deelname aan een ander pokertoernooi te winnen. Er hing een gezellige sfeer en de mensen spraken gedurende het toernooi over hun tactiek en sterkste pokerverhalen.

Na ongeveer 6 uur kaarten was het Rob Bulthuis uit Eelde die met de bokaal naar huis ging en zich een jaar lang de Pokerkampioen van Sellingen mag noemen. Daarnaast kwalificeert hij zich met deze prestatie ook voor de landelijke finale van het ONK Poker 2020 op 4 juli in Ermelo. Op plek twee eindigde Bert Kuipers. Hij kwalificeert zich samen met Marc Weisbeek (3e) voor de halve finales in juni. De gehele uitslag van het pokerkampioenschap van Sellingen is hier te vinden

De top 3 van Sellingen

  1. Rob Bulthuis, Eelde
  2. Bert Kuipers, Odoorn
  3. Marc Weisbeek, Veendam

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.