De markt; veilig en gezond

Foto: Johan de Boer

REGIO – Voor zover bekend gaan de warenmarkten en de ambulante handel in deze regio nog gewoon door. Ze gaan bewust om met de risico’s die het coronavirus met zich meebrengt. Er zijn uitgebreide protocollen ontwikkeld om het bezoek aan de markt veilig te houden.

De warenmarkt gaat bewust om met de risico’s die het virus met zich meebrengt. Er zijn uitgebreide protocollen ontwikkeld om het bezoek aan de markt veilig te houden. Zo worden pinapparaten gedesinfecteerd, plastic handschoenen gebruikt, fysiek contact met de klant wordt vermeden en de geadviseerde afstanden worden in acht genomen. Klanten mogen gekochte waren niet nuttigen bij de kraam, maar dienen deze mee te nemen naar huis. (Sta)tafels en/of stoelen die normaal bij een kraam staan voor het nuttigen van drink- en eetwaren mogen niet uitgestald worden Daarnaast staat de zorg voor verse gezonde producten hoog in het vaandel.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.