Ds Greven verzorgt kerkdienst vanuit de studio van RTV Westerwolde

Foto: Bé Eelsing

STUDIO RTV WESTERWOLDE – Nu Radio Westerwolde geen kerkdiensten meer opneemt en de kerken voorlopig voor de kerkgangers gesloten zijn, hebben we besloten de predikanten in de studio uit te nodigen.

Zondag 22 maart zouden we opnames maken in de Baptisten kerk in Nieuwe Pekela, maar we hebben ds. Greven bereid gevonden om de kerkdienst in de studio te doen.We hebben bijna alle bekende psalmen en gezangen, opwekkingsliederen, alles wat u normaal op de maandagavond ook hoort.

We hopen dat meer predikanten willen meewerken, zodat het Woord in deze moeilijke tijd toch bij de luisteraars thuiskomt. Wilt u hier ook aan meewerken laat dit dan via deze mail even weten. (info@radiowesterwolde.nl)

De kerkdienst wordt zondag 22 maart om 10:00 uur uitgezonden en maandagavond 23 maart om 22:00 herhaald.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.