Kinderen obs Hendrik Wester maken tekeningen voor Dokhuis

Foto: Jan Glazenburg

OUDE PEKELA – Zoals bekend zijn sinds donderdag, in verband met het verspreiden van het coronavirus, alle verpleeghuizen op slot. Dit betekent dat de bewoners geen bezoek mogen ontvangen. Omdat de kinderen nu een tijdje thuis aan het werk moeten, heeft de school gevraagd aan hun leerlingen, om allemaal een mooie tekening of kaart te maken voor de bewoners van het Dokhuis te Oude Pekela. Samen met de medewerkers van het Dokhuis, probeert obs Hendrik Wester, om het voor de bewoners toch nog een beetje leuker te maken.

Het zou fijn voor de bewoners zijn als elke leerling van onze school een tekening gaat maken. Natuurlijk mogen kinderen van andere scholen ook een tekening maken. Van de tekeningen gaan de medewerkers van het Dokhuis een lange slinger maken, die ze door heel het Dokhuis gaan ophangen. Zo wordt er geprobeerd om deze ouderen een beetje positiviteit te geven.

De tekeningen kunnen op 2 manieren worden ingeleverd; bij de ingang van het Dokhuis staat een brievenbus waar de tekeningen in gedaan kunnen worden, of je belt aan. Samen helpen wij elkaar!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.