Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Dinsdagmiddag vond op de B70, ter hoogte van Meppen, een ongeval tussen vier voertuigen plaats. Het ongeval gebeurde om 15.20 uur toen een nog onbekende automobilist tijdens het invoegen vanaf de oprit Schützenhof een Daimer Benz over het hoofd zag. Om een aanrijding te voorkomen week de bestuurder van de Daimler uit, maar botste daarbij tegen twee andere auto’s. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar de veroorzaker van het ongeval en getuigen ervan.

Haren

Dinsdagmiddag hebben vier nog onbekende kinderen bij de zandafgraving aan de Hünteler Straße een bulldozer beschadigd. Tussen 15.00 en 16.00 uur hebben ze de ramen van de machine met stenen ingegooid. Een dag eerder was er een fles in de uitlaat gestopt.

De daders zijn volgens een medewerker een jongen en drie meisjes.

Walchum

Al op zondag 8 maart is om elf uur ’s avonds aan de Hasselbrocker Straße een pas geplaatst grijs hekwerk gestolen. De daders hebben het hekwerk en de bijbehorende palen uit het nog natte beton getrokken en vermoedelijk met een klein model vrachtwagen vervoerd. De schade wordt op 3.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.