Winkels in Oude Pekela nemen maatregelen in verband met de coronacrisis

Foto: Hilvert Huizing

OUDE PEKELA – De Jumbo en de Action in de Helling te Oude Pekela hebben in verband met de coronacrisis maatregelen genomen.

Bij de Action zijn bij de kassa doorzichtige schermpjes geplaatst om zo de medewerkers, voor zover mogelijk, te beschermen tegen het coronavirus. Ook zijn op de vloer bij de kassa lijnen aangebracht, waarachter de klanten worden verzocht te wachten.

Bij de slagerij in de Jumbo kunnen ze op dit moment de vraag naar vlees niet aan. Dit staat op een affiche bij de vleesafdeling te lezen. Daarom wordt een deel van het vleesassortiment tijdelijk niet meer geproduceerd. Ze hopen in de loop van de volgende week weer het volledige assortiment aan te kunnen bieden.

Foto’s: Hilvert Huizing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.