In gesprek met drie burgemeesters bij het programma De Dag Vanmorgen

Foto Judith Donker

STUDIO RTV WESTERWOLDE, G1 – Woensdagochtend gaat Oscar Bolsenbroek in gesprek met drie burgemeesters van onze buurgemeenten.

Woensdagochtend gaat Oscar Bolsenbroek in het programma De Dag Vanmorgen in gesprek met burgemeester Jaap Velema, burgemeester Jaap Kuin en burgemeester Cora-Yfke Sikkema van respectievelijk de gemeenten Westerwolde, Pekela en Oldambt.

Het onderwerp is de huidige situatie in hun gemeentes. Luisteraars en volgers van www.westerwoldeactueel.nl kunnen vragen stellen aan de burgemeesters. Vragen kunnen ze stellen via de mail: redactie@groningen1.org.

De Dag Vanmorgen is op werkdagen te beluisteren van 09.00 tot 12.00 uur. Klik HIER voor de manieren waarop.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.