Programma Drèentse zangers uitgesteld

Foto: Stichting REUR

EMMEN – Het programma ‘Drèentse Zangers’, een gezamenlijke productie van ZO!34 en Stichting REUR is in verband met de maatregelen rondom het coronavirus verplaatst naar 5 en 6 september 2020.

Drèentse Zangers biedt getalenteerde zangers en zangeressen uit Zuidoost-Drenthe de gelegenheid elkáárs liedjes én bewerkingen van Engelstalige en Nederlandstalige liedjes in het Drents te vertolken. De zes afleveringen worden vanaf 2 oktober 2020 wekelijks om 21.00 uur uitgezonden via de tv-, internet- en sociale mediakanalen van streekomroep ZO!34.

De artiesten die meedoen aan deze uitgestelde editie van ‘Drèentse Zangers’ zijn Drèents Liedtiesfestival winnaars en deelnemers: Leon Moorman, Suzanne & Linda Kannegieter, Annemiek Drenth, Anna Westerling, Gerrit Denekamp en Rik Vinke.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.