Westerwolde Wandelweekend geannuleerd

Foto: Catharina Glazenburg

WESTERWOLDE – Gezien de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het corona-virus wordt het tiende Westerwolde Wandelweekend geannuleerd.

“Gezondheid staat voorop en in deze tijd kunnen we daar niet voorzichtig genoeg mee zijn. De voorbereidingen komen op dit moment in het gedrang en de vraag is of in de tweede helft van juni dit soort grootschalige evenementen plaats mogen vinden, vandaar onze beslissing”, aldus de organisatie.

Het geld wat u hebt overgemaakt voor het Wandelweekend wordt z.s.m. aan u teruggestort. De organisatoren hopen u volgend jaar in goede gezondheid opnieuw te mogen begroeten voor het 10de Westerwolde Wandelweekend!

Ingezonden door Stichting Wandelen in Westerwolde

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.