Radio Westerwolde te beluisteren via kabelkrant ParkstadVeendam en Stichting Kabelnet Veendam

Foto: ParkstadVeendam

RTV WESTERWOLDE, G1, VEENDAM – Naast de beelden van tv tekst kunt u op de kabelkrant van ParkstadVeendam en Stichting Kabelnet Veendam nu ook naar Radio Westerwolde luisteren.

Afgelopen week was er een aankondiging dat ParkstadVeendam en Stichting Kabelnet Veendam een gezamenlijk lokale kabelkrant (tekst-tv) hebben opgestart. Sinds vandaag is, naast de beelden van tv-tekst, ook Radio Westerwolde via hetzelfde kanaal te beluisteren.

Hiermee hopen wij de inwoners van Veendam die aan huis zijn gebonden vanwege de corona-maatregelen extra informatie uit de regio te geven en daarnaast wat afleiding te bieden door de muziekprogramma’s. De kabelkrant wordt gedurende 7 dagen 24 uur per dag uitgezonden via het SKV kanaal 996.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.