Reünie Dollard College opgeschort

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN – Na vijf jaar was het weer tijd voor een reünie van het Dollard College en de Winschoter Scholengemeenschap. Door de ontwikkelingen rondom het coronavirus is de organisatie echter genoodzaakt om de reünie op te schorten.

Op 6 juni 2020 zou het zover zijn geweest, een grote reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers van het Dollard College Hommesplein en de Winschoter Scholengemeenschap. In overleg met de school is helaas besloten om de reünie op te schorten.

De reünie zal worden verplaatst naar een nader te bepalen datum. Door alle onzekerheid kan er nog geen uitspraak gedaan worden over een nieuwe datum. Reünisten die zich al hebben aangemeld hoeven zich geen zorgen te maken, de kaartjes blijven geldig voor de nieuwe datum.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.