Twee wedstrijden Stichting O.S.O. verplaatst naar een andere datum

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – In verband met het coronavirus worden twee wedstrijden die georganiseerd worden door Stichting Organisatie Sterkemannen Oldambt (O.S.O.) afgelast.

Stichting O.S.O. is genoodzaakt twee wedstrijden af te gelasten of te verplaatsen. Het evenement de Sterkste man van Winschoten wordt verplaatst van 16 mei naar 15 augustus. Het NK Wheelflip van 1 juni vindt ook op een andere, nog nader bekend te maken, datum plaats.

Of de maatregelen rond de uitbraak van het coronavirus ook gevolgen hebben voor: het NK treintrekken Stadskanaal op 28 juni, het Open Groninger trucktrekken op 11 juli, de Sterkste Vrouw van Veendam op 20 juli en het Duo Trucktrekken is nog niet bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.