Eerste ronde “huiskamerquiz”activiteitencommissie v.v. Westerwolde

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Nu de ”Kantinequiz” van donderdag 16 april jl. was afgelast, organiseert de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde vijf weken lang een online “Huiskamerquiz”.

Op de zaterdagen 18 april, 25 april, 2 mei, 9 mei en 16 mei worden er twaalf vragen binnen een bepaald onderwerp online gezet (o.a. Facebook v.v. Westerwolde). Vandaag dus de eerste ronde van deze quiz. Deelnemers hebben vanaf nu een week lang de tijd hun antwoorden in te sturen.

Iedereen kan in principe meedoen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde. Het insturen kan per app naar de voetbalvereniging of Harm Jan Pleiter of via de mail (hjpleiter@hetnet.nl). De uiterste inleverdatum voor deze eerste ronde is vrijdag 24 april (24.00 uur).

Aan het eind van de quiz is er voor diegene die de meeste punten heeft behaald een mooi levensmiddelenpakket beschikbaar. Deelname kost uiteraard niets. De commissie hoopt dat veel mensen proberen de antwoorden op de verschillende vragen te vinden en dat deze natuurlijk ingestuurd worden. Het moge duidelijk zijn dat er bij het vinden van de antwoorden hulpbronnen mogen worden gebruikt. De Activiteitencommissie wenst iedereen veel succes met het vinden van de goede antwoorden.

In de eerste ronde gaat het om het herkennen van bekende Groninger sporters uit het heden en verleden. Nee, bijvoorbeeld Arjan Robben, Bauke Mollema, Ranomi Kromowidjojo en Jan Mulder staan er niet bij. Dat zou te gemakkelijk zijn…… Maar wie zijn het wel ? Stuur je antwoorden uiterlijk vrijdag 24 april in.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.