Vijfde stemronde “De Beste Elf van de v.v. Westerwolde”

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Maandag 27 april is de vijfde stemronde voor de verkiezing van “De best elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. Via Facebook van de vereniging kan er deze week gestemd worden op de beste linksback uit de historie van de club.


Afgelopen week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de linker centraleverdediger (oftewel voorstopper). Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende centraleverdedigers aangedragen. Na 75 stemmen (wat door de organisatie als een mooi aantal wordt beschouwd) bleek dat Leo Teuben (foto) met 41,3 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en dus de plaats als linker centraleverdediger in het elftal gaat innemen.

Iedere week gaat het dus om een bepaalde positie in het elftal. Deze week gaan we verder met de verkiezing van de beste linksback. Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van tien spelers werden genoemd; deze doen allemaal mee in de stemronde.

Tot en met zondag 3 mei heeft men dus de tijd om een stem op de beste linksback van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder). In de week van 4 mei komt dan de beste rechtermiddenvelder aan bod.
https://forms.gle/2bgLoGPnnKAuzdrm7

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.