Deelname derde ronde huiskamerquiz activiteitencommissie v.v. Westerwolde nog steeds mogelijk

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Deze week loopt al weer de derde ronde van de “Huiskamerquiz” van de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde.

Zes weken lang wordt er iedere zaterdag een vragenronde op Facebook en de website van de vereniging gezet. Een week lang heeft men dan de tijd de antwoorden in te sturen. Na “Bekende Groninger sporters” en “Landenvlaggen”, is er deze week een vraag over oud-internationals van het Nederlands voetbalelftal samengesteld.

De  Activiteitencommissie hoopt dat er deze week nog nieuwe deelnemers instromen, mede omdat er ook nu weer een weekprijs(je) beschikbaar is voor diegene die alle antwoorden van de lopende ronde goed heeft. Indien er meerdere goede antwoorden zijn wordt er geloot. Het insturen kan naar Harm Jan Pleiter en dan bij voorkeur via de mail (hjpleiter@hetnet.nl).

Aan het eind van de quiz is er voor diegene die de meeste punten heeft behaald een mooi levensmiddelenpakket beschikbaar. Deelname kost uiteraard niets. De commissie hoopt dus dat veel mensen proberen de antwoorden op de verschillende vragen te vinden en dat deze natuurlijk ingestuurd worden. Het moge duidelijk zijn dat er bij het vinden van de antwoorden hulpbronnen mogen worden gebruikt. De Activiteitencommissie wenst iedereen veel succes met het vinden van de goede antwoorden.

In de derde ronde gaat het om het herkennen van oud-internationals van het Nederlands voetbalelftal. De vraag is bijgevoegd, maar ook in PDF-vorm te vinden op de site van de voetbalvereniging. Nee, bijvoorbeeld Arjan Robben, Jurrie Koolhof, Ronald Koeman en Jan Mulder staan er niet bij. Dat zou te gemakkelijk zijn…… Maar wie zijn het wel ?? Stuur de antwoorden uiterlijk vrijdag 8 mei (24.00 uur) in.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.