Zesde stemronde “De beste elf van Westerwolde” begonnen

Foto: Bé Eelsing


VLAGTWEDDE – Maandag 4 mei is de zesde stemronde voor de verkiezing van “De best elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. Via Facebook van de vereniging kan er deze week gestemd worden op de beste rechtermiddenvelder uit de historie van de club.

Afgelopen week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de linksback. Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende linksbacks aangedragen. Na 47 stemmen (behoorlijk minder dan de week ervoor …..) bleek dat Elroy v.d. West (foto) met 25,5 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en dus de plaats als linksback in het elftal gaat innemen.

Iedere week gaat het dus om een bepaalde positie in het elftal. Deze week gaan we verder met de verkiezing van de beste rechtermiddenvelder. Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van  twaalf spelers werden genoemd. Vijf van deze spelers doen mee in de stemronde, omdat ze meer dan één nominatie kregen.

Tot en met zondag 10 mei heeft men dus de tijd om een stem op de beste rechtermiddenvelder van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder). In de week van 11 mei komt dan de beste linkermiddenvelder aan bod.
https://forms.gle/soSyHiDyapMJhpoW9

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.