V.V. Veelerveen hervat alle trainingen

Na de persconferentie van premier Rutte afgelopen woensdag, waarin hij aankondigde dat er onder strikte voorwaarden weer getraind mag worden, gingen veel voetbalclubs meteen aan de slag. Zo ook de voetbalvereniging Veelerveen. De trainers werden gepolst, leden benaderd en de gemeente Westerwolde gevraagd voor accordering. En het mag weer! Dinsdag aanstaande al gaan ze van start.

Niet zoals gewend

Natuurlijk wordt er nog niet getraind zoals ze gewend waren;  er gelden nu strikte regels, maar dat er weer samen buiten lekker getraind kan worden, juicht V.V. Veelerveen van harte toe.

Er gelden een aantal afspraken:

  • De jeugdleden worden begeleid bij het sporten
  • Ze trainen buiten, de kantine blijft gesloten
  • Iedereen houdt anderhalve meter afstand van elkaar!
  • Douchen moet voorlopig nog even thuis

Ook geldt dat als een lid verkouden of grieperig is, hij of zij niet moet komen. Blijf thuis is dan het devies. Dit is ook aan de orde als er thuis iemand anders ziek is. En ouders mogen nog niet langs de lijn staan.
Alleen de leden en de trainers(s) staan op het veld. 
De gemeente zal toezien op handhaving van de geldende regels.

Het zal even wennen zijn, voetbal is een contactsport en dat kan nou juist weer niet. Maar als iedereen zijn beste beentje voorzet en de regels naleeft, komt het vast goed. Eerst die conditie maar weer eens op peil brengen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.