Beperkte openstelling Wedeka Kringloop & Milieu

Foto: Altjo Wubbema

TER APEL, STADSKANAAL, VEENDAM – Wedeka Kringloop & Milieu heeft vandaag haar winkels in Veendam en Ter Apel beperkt opengesteld. De winkel in Stadskanaal blijft nog gesloten.

Wedeka Kringloop & Milieu redt herbruikbare goederen van de afvalberg. Tegelijkertijd bieden ze werkgelegenheid en arbeidstrainingsplaatsen voor mensen die (nog) niet een baan kunnen vinden op de reguliere arbeidsmarkt. In hun winkels vindt u eersteklas tweedehands meubelen, huisraad, kleding, textiel, elektra, boeken, speelgoed, fietsen, siervoorwerpen en doe-het-zelf spullen. Elke dag worden de afdelingen aangevuld met een nieuwe voorraad.

De winkels waren vanwege de corona uitbraak gesloten. Vanaf vandaag zijn de winkels in Veendam en Ter Apel weer beperkt open. De kringloopwinkel in Stadskanaal blijft tot nader order gesloten.

In de winkels zijn de door het RIVM opgestelde maatregelen van toepassing. Zo kunnen in Veendam maximaal 20 en in Ter Apel maximaal 10 personen naar binnen, is het gebruik van een winkelmandje verplicht en geldt en minimale afstand tussen de personen 1,5 meter.

Brengen van spullen is mogelijk, maar dan alleen op afspraak. Voor meer informatie zie de website.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.