Deelname vierde ronde huiskamerquiz activiteitencommissie v.v. Westerwolde nog steeds mogelijk

Foto: Jan Glazenburg

VLAGTWEDDE – Deze week loopt al weer de vierde ronde van de “Huiskamerquiz” van de Activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde.

Zes weken lang wordt er iedere zaterdag een vragenronde op Facebook en de website van de vereniging gezet. Een week lang heeft men dan de tijd de antwoorden in te sturen. Na “Bekende Groninger sporters”, “Landenvlaggen” en “Nederlandse internationals” is er deze week een vraag over sport in het algemeen aan de orde.

De  Activiteitencommissie hoopt dat er deze week nog nieuwe deelnemers instromen, mede omdat er ook nu weer een weekprijs(je) beschikbaar is voor diegene die alle antwoorden goed heeft. Indien er meerdere goede antwoorden zijn wordt er geloot. De weekprijs van de derde ronde is gewonnen door Alita Kuper en haar vader.

Het insturen kan naar Harm Jan Pleiter en dan bij voorkeur via de mail (hjpleiter@hetnet.nl).

Aan het eind van de quiz is er voor diegene die de meeste punten heeft behaald een mooi levensmiddelenpakket beschikbaar. Deelname kost uiteraard niets. De commissie hoopt dus dat veel mensen proberen de antwoorden op de verschillende vragen te vinden en dat deze natuurlijk ingestuurd worden. Het moge duidelijk zijn dat er bij het vinden van de antwoorden hulpbronnen mogen worden gebruikt. De Activiteitencommissie wenst iedereen veel succes met het vinden van de goede antwoorden.

In de vierde ronde gaat het dus om twaalf sportvragen in het algemeen. Sommige vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden, maar voor andere vragen is het gebruik van hulpbronnen vast en zeker gewenst cq. noodzakelijk. De vraag is bijgevoegd, maar ook in PDF-vorm te vinden op de site van de voetbalvereniging. Stuur de antwoorden uiterlijk vrijdag 15 mei (24.00 uur) in.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.