Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Börger

Tussen zaterdag- en zondagavond zijn met rode spuitverf hakenkruizen op schuttingen aan de Drosselgasse en de Waldstraße in Börger aangebracht. Ook een muur van een schuur aan de Herbergsweg werd op deze manier beklad. De politie verzoekt getuigen contact op te nemen met het politiebureau in Sögel.

Sögel

Op 24 februari is bij de geldautomaat van de Raiffeisenbank aan de Markt in Sögel meerdere keren geld opgenomen met een gestolen pasje. Dit pasje zat in een portemonnee die de daders eerder buit hadden gemaakt. De politie heeft vandaag een foto van de daders vrijgegeven. Herkent u deze personen bel dan met de politie Sögel 0049 (0)5952 93450.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.