Zevende stemronde “De beste elf van de v.v. Westerwolde” begonnen

Foto: Bé Eelsing


VLAGTWEDDE – Maandag 11 mei is de zevende stemronde voor de verkiezing van “De best elf van de v.v. Westerwolde” van start gegaan. Via Facebook van de vereniging kan er deze week gestemd worden op de beste linkermiddenvelder uit de historie van de club.

Vorige week was het binnen de verkiezing van “De beste elf van de v.v. Westerwolde” de beurt aan de rechtermiddenvelder. Een “nominatiecommissie”, bestaande uit vijf personen met een lang verleden bij de v.v. Westerwolde, had de week daarvoor namen van verschillende middenvelders aangedragen. Na 57 stemmen (tien stemmen meer dan de week er voor …..) bleek dat Eddy Opheikens (foto) met 38,6 % van de stemmen als winnaar uit de bus kwam en dus de plaats als rechtermiddenvelder in het elftal gaat innemen.

Iedere week gaat het dus om een bepaalde positie in het elftal. Deze week gaan we verder met de verkiezing van de beste linkermiddenvelder. Na het inventariseren van de nominaties bleek dat de namen van vijftien spelers werden genoemd. Zes van deze spelers doen mee in de stemronde, omdat ze meer dan één nominatie kregen.

Tot en met zondag 17 mei heeft men dus de tijd om een stem op de beste linkermiddenvelder van Westerwolde uit te brengen. We hopen en rekenen er enigszins op dat er weer massaal wordt gestemd (zie link hieronder). In de week van 18 mei komt dan de beste centralemiddenvelder aan bod.
https://forms.gle/kGzTwH791E6sszzb7

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.