Duurzame Bed & Breakfast in Alteveer mag nu open

Foto: Henk en Reina Boels

ALTEVEER – De duurzame Bed & Breakfast van Henk en Reina Boels mag nu open.

Op zaterdag 4 april zouden Henk en Reina Boels hun duurzame Bed & Breakfast aan de Tangerveldweg 9 in Alteveer openen. Het is de eerste B & B in de regio met duurzame energieneutrale kamers, warmtepomp en oplaadpunt voor elektrische auto’s. Vanwege de coronacrisis werd de opening uitgesteld.

Maar nu zien zij hun langgekoesterde droom in vervulling gaan. De twee luxe vakantiewoningen waaraan ze vier jaar hebben gebouwd, mogen in gebruik genomen worden. De verblijven hebben allebei een eigen ingang, sanitair en keuken en zijn volledig corona-proof. De eerste boekingen zijn inmiddels binnen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.